הטרנד הירוק הגיע למחוזותינו זה מכבר... והנה כמה רעיונות רעננים (וחמצמצים) לשמירה על "לובן מבריק"...
הלימון ידוע כבעל יכולות מעולות לגוף כששותים אותו(עשיר בויטמין סי) הוא מעולה לסלט עם הטעם שלו, ובאופן כללי: "לימון מוסיף המון". כמו שאמא תמיד אומרת "כשהחיים נותנים לך לימונים, הכיני מהם לימונדה!" הפעם אסביר כיצד עובד עוד משפט, דומה אבל שונה: "כשהחיים נותנים לכם לימונים - הכינו לכם חומר ניקוי מעולה!".
הלימון ניחן בריח מאוד "פרשי" ורענן - וקורה שבשמים בעלי ריחות חמצמצים לעיתים זוכים לשם "לימוניים". אל תעלבו! זה לא שהבושם שלכם גורם לי לעקם את האף כאילו אכלתי זה עתה משהו חמוץ. זה פשוט ריח רענן וקייצי.
הריח הזה כל כך רענן שעל רוב תכשירי הניקוי האגרסיביים תמצאו את התוספת: "בניחוח לימון".
הלימון הוא חומצה - ואם אוכלים אותו לבד ולא בסלט, הוא גורם לנו לעקם פרצוף מרוב שהוא חמוץ -בדיוק ככה גם החיידיקם על קרש החיתוך מרגישים אותו דבר. אבל זה כלכך מעקם להם את הפרצוף, שהם ממש מתעוותים ולגמרי "מתפוגגים". אז בפעם הבאה: אחרי שאתם משתמשים בקרש החיתוך לטיפול בבשר בטרם תניחוהו על האש, ל תשכחו גם לטפל בקרש החיתוך לאחר מכן - עם לימון ובכך למעשה תבצעו חיטוי של הקרש מהבקטריה שעלולה להיווצר מהבשר החי.
יום העצמאות קרב ובא וסביר להניח שאחרי שנכין את הבשר על קרש החיתוך - נבצע שימוש לא קטן בשום ובצל (כי אין בשר על האש בלי שום ובצל). מסתבר ששני אלה לא משאירים רק ניחוחות בחלל הפה (ועל כך נשוחח בפרק אחר...), אלא גם מותירים את הניחוחות שלהם על האצבעות וכפות הידיים. הפתרון שאני מציעה
הלימון ידוע כבעל יכולות מעולות לגוף כששותים אותו(עשיר בויטמין סי) הוא מעולה לסלט עם הטעם שלו, ובאופן כללי: "לימון מוסיף המון". כמו שאמא תמיד אומרת "כשהחיים נותנים לך לימונים, הכיני מהם לימונדה!" הפעם אסביר כיצד עובד עוד משפט, דומה אבל שונה: "כשהחיים נותנים לכם לימונים - הכינו לכם חומר ניקוי מעולה!".
הלימון ניחן בריח מאוד "פרשי" ורענן - וקורה שבשמים בעלי ריחות חמצמצים לעיתים זוכים לשם "לימוניים". אל תעלבו! זה לא שהבושם שלכם גורם לי לעקם את האף כאילו אכלתי זה עתה משהו חמוץ. זה פשוט ריח רענן וקייצי.
הריח הזה כל כך רענן שעל רוב תכשירי הניקוי האגרסיביים תמצאו את התוספת: "בניחוח לימון".
הלימון הוא חומצה - ואם אוכלים אותו לבד ולא בסלט, הוא גורם לנו לעקם פרצוף מרוב שהוא חמוץ -בדיוק ככה גם החיידיקם על קרש החיתוך מרגישים אותו דבר. אבל זה כלכך מעקם להם את הפרצוף, שהם ממש מתעוותים ולגמרי "מתפוגגים". אז בפעם הבאה: אחרי שאתם משתמשים בקרש החיתוך לטיפול בבשר בטרם תניחוהו על האש, ל תשכחו גם לטפל בקרש החיתוך לאחר מכן - עם לימון ובכך למעשה תבצעו חיטוי של הקרש מהבקטריה שעלולה להיווצר מהבשר החי.
לימון על קרש החיתוך, מנקה, מחטא ומותיר ריח נעים ורענן |